STUDENTSKYLTAR

Studentmössa22.jpg

Tiden går fort och det är inte långt kvar till det är dags för studentfirande. Är du ute i god tid kan du beställa din skylt till ett rabatterat pris så passa på!

Priser:

Beställning före 7 maj: fr 499:- | Beställning 8-30 maj: fr 599:- | Sista-minuten-beställning 1-6 juni: fr 699:-

Priserna gäller en komplett studentskylt i standardmått (50x70 cm) inkl träpinne. Skylten är tryckt på vattentåligt papper och tål lite regn. Vill man ändå helgardera sig kan man välja till laminering för en extra kostnad. Priset gäller från digital bildfil. Du får alltid se ett korrektur innan tryck.

 

Så här enkelt beställer du din studentskylt:

 1. Välj mall 

Klicka på den mall du gillar bäst av våra alternativ nedan. (Se nedan vad som gäller om du väljer ”Egen design”.)


 2. Fyll i din text 
Fyll i namn och avgångsklass i textfälten.

 3. Välj tillval 
Välj till t ex laminering eller om du vill ha skylten i annat mått.

(Man kan tyvärr bara välja ett tillval automatiskt. Behöver du välja flera räknar du ihop vad det blir och swishar därefter slutsumman. Skriv i mailet när du skickar in bilden vilka extra tillval du önskar göra.)

 4. Beställ och betala 

Skicka iväg din beställning och betala in den angivna summan via Swish 123 375 55 92.

 5. Maila bilden 

Skicka in din bildfil till oss via mail på info@volymkopia.se

  • Har du angett att du har en pappersbild som du vill scanna in postar du den till oss. Du kan även kontakta oss så bestämmer vi en tid då du kan komma in och lämna den.

  • Om du har angett att vi ska hjälpa dig med förändring av designen/ta fram ny design kan du skriva dina önskemål i mailet då du skickar in din bild.

När vi har fått all info, samt bild, gör vi i ordning skylten och mailar därefter ett korrektur till dig så att du kan läsa igenom och se att allt stämmer. När vi fått ett ”ok” från dig skriver vi ut och monterar upp affischen på en kapaskiva och kontaktar dig när den är klar för avhämtning. (Håll utkik i skräppostmappen om inget mail dyker upp i inkorgen från oss.)

Ang "Egen design": Om du har gjort en egen skylt som du vill trycka upp kan du välja "Egen design" till ett lite lägre pris. Välj ”Egen design” nedan och gör din beställning. Tänk på att göra filen i rätt storlek (500x700 mm). Maila oss därefter en tryckanpassad pdf-fil på info@volymkopia.se. Pris fr 399:-.

Vill du att vi hjälper dig skapa och ta fram en ny design på skylten? Då väljer du ”Förändring av design” under fliken tillval (en extra avgift för vår tid tas då ut). Maila oss bild, information samt önskemål om hur du vill att skylten ska se ut på info@volymkopia.se. Har du en pappersbild postar du oss den eller kommer in med den (boka en tid så att vi är på plats). Märk mailet med det numret som du får efter du har gjort beställningen. Pris fr 649:-.

 

Alla priser i vår webbshop är inkl moms.

Kontakta oss på info@volymkopia.se eller 016-48 22 00 om du undrar över något.